Sleep om te verversen

Laatste nieuws

Laatste nieuws
Gezond oud worden. Met plezier kunnen blijven werken. Dat willen we uiteindelijk toch allemaal!

Met die gedachte zijn we vanuit SSWT dan ook voortdurend op zoek naar de juiste balans en het scheppen van de juiste voorwaarden om daaraan te kunnen bijdragen. Uiteraard doen we dit het liefst samen met al onze partners. Want alleen samen kunnen we zorgen dat we aandacht houden voor elkaar en voor onszelf.

Jouw GEZONDHEID? Maak er WERK van!

Via de werkgever is het mogelijk deel te nemen aan de Health Check. Deze bestaat uit een Preventief Medisch Onderzoek en een leefstijl­inventarisatie. Daarnaast kun je ook zelf in actie komen, door de vitaliteitsscan in te vullen!

Door het invullen van de vragenlijst krijg je helder inzicht hoe het staat met je fysieke en mentale gezondheid en je werkgeluk, voor nu en over 3 tot 5 jaar. Daarnaast kun je (anoniem!) aangeven of er belemmerende factoren zijn waar jij nu tegenaan loopt en wat er wellicht ontbreekt binnen de huidige werksituatie. Hiermee geef je jezelf een stem om, samen, te zorgen voor het best mogelijke werkklimaat.

En het mooiste van alles is dat je hierna in staat bent om zelf aan de slag te gaan met de voor jou belangrijke onderwerpen. Na het invullen van de vragenlijst krijg je tips en mogelijke oplossingen voor het behalen van je doelen. Deze zijn helemaal passend bij jouw persoonlijke situatie! Download voor meer informatie de Vitaliteitsscan Flyer.

De resultaten van de vitaliteitsscan worden (anoniem) verzameld en geven inzicht in hoe de Timmerindustrie er als branche voor staat.

qrcode_303043

Doe mee, scan de qrcode (of klik hier) en vul ook jouw vitaliteitsscan in!

Simple Check

Debbemeerstraat 25, 2131 HE Hoofddorp
Telefoon: 023 568 0091
E-mail: lisa@simplecheck.nl
Website: www.simplecheck.nl