Sleep om te verversen

PMO Health Check

Wegens overweldigende belangstelling is het uitgetrokken budget inmiddels bereikt. Daarom wordt de PMO tot nader order (waarschijnlijk maart 2024) niet langer meer vergoed. Vóór 15 oktober 2023 getekende offertes en reeds uitgevoerde PMO’s worden nog wel vergoed zoals afgesproken.
Fit en vitaal de eindstreep halen, dat willen we allemaal! Daarom biedt SSWT alle werkgevers in de Timmerindustrie nu de mogelijkheid haar werknemers kosteloos deel te laten nemen aan een uitgebreide health check. Dit is dé kans om een gezonde leefstijl te stimuleren.

Het onderzoek begint met het invullen van een vragenlijst. Vervolgens krijgen de werknemers een health check op locatie. De health check wordt uitgevoerd door een deskundig team van het bedrijf Simple Check en vindt plaats in ongeveer 45 minuten, onder werktijd. Download voor meer informatie de PMO Health Check Flyer en bekijk onderstaande filmpjes.

SSWT - health check

Wie is ‘Simple Check’

Simple Check is gespecialiseerd in het uitvoeren van Preventief Medisch Onderzoek (PMO), het creëren van bewustwording en het geven van handvatten om gericht te werken aan duurzame inzetbaarheid. Dit doet men niet alleen door het uitvoeren van PMO’s, maar ook door het inzetten van (TNO gevalideerde) vragenlijsten en het aanbieden van diverse workshops.

Simple Check

Vergoeding vanuit MDIEU-subsidie

De kosten voor de PMO worden volledig (excl. btw) vergoed vanuit de MDIEU subsidie. Dit betekent dus buiten uw reguliere jaarlijkse bedrijfsbudget voor opleidingssubsidie. De subsidie kan worden aangevraagd door het insturen van de factuur van Simple Check en het betaalbewijs ervan naar info@sswt.nl. Desgewenst regelt Simple Check dit allemaal voor u!

qrcode_303043

Wacht niet te lang meld uw bedrijf nu meteen aan!

Simple Check

Debbemeerstraat 25, 2131 HE Hoofddorp
Telefoon: 023 568 0091
E-mail: lisa@simplecheck.nl
Website: www.simplecheck.nl