Sleep om te verversen

PMO Health Check

Fit en vitaal de eindstreep halen, dat willen we allemaal! Daarom biedt SSWT alle werkgevers in de Timmerindustrie de mogelijkheid haar werknemers deel te laten nemen aan een uitgebreide health check tegen een sterk gereduceerd tarief. SSWT vergoedt tot 75% van de totaalkosten. Er is een subsidieplafond ingesteld, dus wees er snel bij! Dit is dé kans om een gezonde leefstijl te stimuleren.

Het onderzoek begint met het invullen van een vragenlijst. Vervolgens krijgen de werknemers een health check op locatie. De health check wordt uitgevoerd door een deskundig team van het bedrijf Simple Check en vindt plaats in ongeveer 45 minuten, onder werktijd. Download voor meer informatie de PMO Health Check Flyer en bekijk onderstaande filmpjes.

SSWT - health check

Wie is ‘Simple Check’

Simple Check is gespecialiseerd in het uitvoeren van Preventief Medisch Onderzoek (PMO), het creëren van bewustwording en het geven van handvatten om gericht te werken aan duurzame inzetbaarheid. Dit doet men niet alleen door het uitvoeren van PMO’s, maar ook door het inzetten van (TNO gevalideerde) vragenlijsten en het aanbieden van diverse workshops.

Simple Check

Kosten PMO

De hoogte van de kosten van het PMO zijn € 194,- per medewerker. Projectmanagement kost € 90,- per uur en een groepsrapportage inclusief consult bedraagt € 1450,- per bedrijf.

Vergoeding

Deze regeling geldt van 8 april 2024 tot 31 december 2025 en werkgevers kunnen (slechts) 1x per 4 jaar een collectieve PMO aanvragen. De (totaal) kosten voor de PMO worden (exclusief aanvullende modules) door SSWT tot 75% vergoed. Er geldt een subsidieplafond van 1.2 miljoen euro. De subsidie kan worden aangevraagd door het insturen van de factuur van Simple Check en het betaalbewijs ervan naar info@sswt.nl. Desgewenst regelt Simple Check dit allemaal voor u!

qrcode_303043

Wacht niet te lang meld uw bedrijf nu meteen aan!

Simple Check

Debbemeerstraat 25, 2131 HE Hoofddorp
Telefoon: 023 568 0091
E-mail: lisa@simplecheck.nl
Website: www.simplecheck.nl