Sleep om te verversen

Aanmelden

Als u met de RI&E aan de slag wilt, dan kunt u kosteloos* gebruik maken van de erkende branche RI&E. U dient wel in het bezit te zijn van een gebuikersnaam en wachtwoord. Deze toegangscode kunt u aanvragen via www.ehs-services.nl/gebruikerslicentie-rie-timmerindustrie/ of per mail via de helpdesk.

Na goedkeuring ontvangt u per e-mail een gebruikersnaam en wachtwoord voor de RI&E, waarmee u kunt inloggen op www.ehs-rie.nl.

Voor de RI&E gebruikers is e-learning module en een gebruikershandleiding beschikbaar. Bel voor vragen over het gebruik van RI&E-software de helpdesk op 085-2006159 of stuur een mail naar info@ehs-services.nl

De branche RI&E voor de Timmerindustrie is erkend en daardoor zijn bedrijven tot 25 medewerkers vrijgesteld van de verplichte toets door een kerndeskundige. Bedrijven die wel toetsingsplichtig zijn, kunnen een toetsing aanvragen bij de helpdesk.

*Toegang tot de RI&E voor de Timmerindustrie is voor de werkgevers die onder de cao voor de Timmerindustrie vallen kosteloos.